תבחרו את עשבי התיבול שאתם אוהבים, גשו למטבח ופנקו את עצמכן ואת מי שאתם אוהבים במעדן מלכים אמיתי. תוך דקות הבית יתמלא בעננים ריחניים, שיחמקו דרך החלונות ויסחררו את כל השכנים, בני המשפחה ילקקו את האצבעות ואתם תתענגו על המחמאות.
הניחוח… אח… הניחוח המשגע שפותח את התיאבון ומעורר את החשק להיכנס למטבח ולבשל משהו מיוחד, הצבע הירוק…שכל כולו טריות ובריאות… והטעם… אח… הטעם המיוחד שתמיד תענוג להרגיש על הלשון. אין כמו עשבי תיבול טריים, טבעיים וירוקים, כדי להעשיר את התבשילים, הסלטים והמאפים לשדרג כל ארוחה לארוחת גורמה.
גם אתם מוזמנים לעלות על הגל הירוק שחזר למטבח, לעשות קאם-בק לעשבי התיבול של הסבתות ולהחזיר את הטבע למטבח.
כאן נעים, גאה להגיש לכם, בשיתוף ובחסות מועצת הירקות, את מוסף המתכונים לשכרון חושים. אז למה אתם מחכים? תבחרו את עשבי התיבול שאתם אוהבים, גשו למטבח ופנקו את עצמכן ואת מי שאתם אוהבים במעדן מלכים אמיתי. תוך דקות הבית יתמלא בעננים ריחניים, שיחמקו דרך החלונות ויסחררו את כל השכנים, בני המשפחה ילקקו את האצבעות ואתם תתענגו על המחמאות.
בקרוב נגיש לכם, מוסף מתכונים לשכרון החושים, על בסיס עשבי התיבול המוגשים כאן. <!–tzimhe_marpe_001.htm–> עריכה וייעוץ מדעי: מרב מור-אופיר, תזונאית קלינית מוסמכת , מועצת הירקות.
Add Comment