החוקרים אומרים, כי בשוקולד מריר, יש נוגדני חימצון המשפרים את זרימת הדם
חוקרים במכון מחקר ברומא, טוענים, כי אכילת שוקולד מריר טובה ללב.
Chocolate-DarkBright_100_001.jpg
החוקרים אומרים, כי שוקולד מריר כולל בתוכו חומרים נוגדני חימצון ומשפרים את זרימת הדם ובעיקר עוזרים ללב.
החוקרים האיטלקים מן המכון לחקר המזון והתזונה ברומא, עלו על המימצאים הבאים, כאשר נתנו לקבוצה של מתנדבים, לאכול שוקולד ומתברר, כי 100 גרם של שוקולד מריר, מעלים את כמות נוגדני החימצון בשיעור של כ-20%.
החוקרים, מדגישים, כי שוקולד חלב אינו תורם תרומה דומה.
Add Comment