כאן מדע | טכנולוגיה

חוקרים איטלקים: שוקולד מריר טוב ללב

0
0

החוקרים אומרים, כי בשוקולד מריר, יש נוגדני חימצון המשפרים את זרימת הדם
חוקרים במכון מחקר ברומא, טוענים, כי אכילת שוקולד מריר טובה ללב.

Chocolate-DarkBright_100_001.jpg

החוקרים אומרים, כי שוקולד מריר כולל בתוכו חומרים נוגדני חימצון ומשפרים את זרימת הדם ובעיקר עוזרים ללב.

החוקרים האיטלקים מן המכון לחקר המזון והתזונה ברומא, עלו על המימצאים הבאים, כאשר נתנו לקבוצה של מתנדבים, לאכול שוקולד ומתברר, כי 100 גרם של שוקולד מריר, מעלים את כמות נוגדני החימצון בשיעור של כ-20%.

החוקרים, מדגישים, כי שוקולד חלב אינו תורם תרומה דומה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן