קינוחים

קינוחים דיאט להכנה ביתית מגלידות פלדמן

0
0

חם? חם מאד בחוץ, רוצים להצטנן באיזה גלידה? אבל היא משמינה? לאו דווקא; גלידות פלדמן, החליטו לפנק אתכם ומציעים מתכונים על בסיס דיאט
קינוחים דיאט להכנה ביתית מגלידות פלדמן
חברת פלדמן, מייצרת מגוון רחב של גלידות וקרחוני דיאט. החברה משקיעה רבות בפיתוח קבוצת מוצרים חשובה זו, במטרה שיענו על הצרכים המיוחדים של לקוחות מוצרים אלו. הגלידות וקרחוני הדיאט נהנים ממגוון טעמים מיוחד ובמרקמים שאינם נופלים מגלידות בעלות שומן וסוכר ואף עולים עליהם. אין פלא שצרכני גלידה זו, אינם רק שומרי משקל, חולי סוכרת, אלא אף לקוחות שמעדיפים גלידה מעולה.

טיפ; גלידות המיובאות מחו”ל, מכילות אחוז שומן גבוה יותר, זאת כדי לאפשר להם חיי מדף ארוכים יותר. הגלידות המיוצרות בארץ נחשבות לטריות ואחוז השומן בהן נמוך יותר והן מכילות פחות חומרים משמרים – סיבה טובה לצרוך כחול-לבן.

ולמי שתמעקש/ת להכין גלידה ביתית קלה ומצננת במו ידיו (אם לא תצליחו רוצו לחנויות המצויות מטה) הינה הבאנו לכם שלושה מתכונים, באהבה מבית פלדמן;

משקה גלידל שוקולד בניחוח מוסקט וקינמון

מצרכים;

חצי כוס גלידל בטעם שוקולד
חצי כוס חלב דל שומן
חצי כוס מים קרים
קורט מוסקט טחון
קורט קינמון טחון

אופן ההכנה;

להכניס את כל המצרכים לבלנדר או למעבד מזון או באמצעות מקל בלנדר, למשך כחצי דקה או עד שמתקבל גוון אחיד.

להגשה;

להגיש בכוסות גבוהים.

לגוון;

ניתן להכין מילקשייק כנ”ל אם מחליפים המים בכמות זהה של קרח
ומשתמשים בבלנדר חזק או במקל בלנדר.

ניתן להוסיף כפית ליקר או ברנדי לפי הטעם, למשל אייריש קרים או פינה קולדה למשקה וניל או ליקר שוקולד למשקה שוקולד

ברד קפה

מצרכים;

חצי כוס גלידל קפוצ’ינו
חצי כוס חלב
חצי כוס קוביות קרח

אופן ההכנה;

להכניס כל המצרכים לבלנדר חזק או באמצעות מקל בלנדר למשך כחצי דקה.

להגשה;

יש להגיש בכוסות גבוהים עם קש עבה בעיטור גרגרים בודדים של קפה.

לגוון;

ניתן להוסיף כפית ליקר קפה או ליקר שוקולד או כמות זהה של ברנדי

עוגת גלידל מהירת הכנה

מצרכים;

חבילת גלידל שלמה
פירות ו/או ליקר

אופן ההכנה;

לוקחים חבילת גלידל ומשהים למס’ דקות בטמפרטורת החדר,
מפרידים הגלידה בעזרת סכין מאריזתה.

הופכים אותה כשהמכסה פתוח מעל לצלחת הגשה יפה ומרחיקים הקופסא
ממלאים את השקע הנוצר בראש העוגה בפירות מתאימים- תותים, משמשים, רסק פסיפלורה וכדומה או לחילופין בליקר ו/או גרגרי קפה, קוקוס, קקאו, ריבה דיאטטית.

להגשה;

גלידל וניל שוקולד- לשפוך בשקע אייריש קרים ולקשט: החלק הלבן בגרגרי קפה או בקקאו/ שוקו/ גרגרי קפה והחלק החום בקוקוס.

לגוון;

מגישים לשולחן שלם ופורסים במקום, מגישים על צלחות, ניתן לזלף על כל פרוסה תוספת מהקישוט/הרוטב.

רוצים עוד מתכונים לחצו כאן, לאתר מתכוני גלידות פלדמן.

חנויות גלידות פלדמן באזורנו; בנתניה ברחוב פינקס 41 א.ת.ישן. טל. 09-8874287. במושבה בנימינה ברחוב העצמאות 74 ימים ב,ד, שעות: 12:00-18:00, טל. 04-6180420.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן