קינוחים

פודינג אורז עם חלב ושמנת

0
0

הנה מתכון שמזכיר את בית סבתא ומביא עם טעם של פעם. מתאים במיוחד לימות החורף הקרים. משביע ובעל טעם מפתיע.
פודינג אורז עם חלב ושמנת

פודינג אורז הוא קינוח המוכר בכל העולם בוריאציות רבות ושונות, יש הרואים בו אוכל נוח להכנה ואחרים מתייחסים אליו כאל קינוח. הגרסאות השונות של הפודינג נובעות מהמרכיבים אותם בוחרים להכניס למתכון ומצורת הכנתו, בישול או אפיה.

המצרכים:

1 כוס אורז
1 מכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
4 כוסות חלב
3/4 כוס סוכר
לקישוט
קינמון

אופן הכנה:

שוטפים את האורז, שמים בסיר יחד עם השמנת, החלב והסוכר ומביאים לרתיחה.

מבשלים על להבה בינונית כחצי שעה, עד שהאורז יתרכך ויתפח אך יישארו מספיק נוזלים בסיר.

מסירים מהאש ומשהים 10 דקות. מחלקים לצלחות אישיות וזורים מעל קינמון. מגישים צונן מאוד

לשידרוג הקינוח אפשר לפזר מעל גם אגוזים טחונים וקצפת לבנה או בטעם וניל.

המתכון מובא באדיבות השף הלבן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

דילוג לתוכן